Σχετικά με εμάς…

Απολαύστε το χώρο σας δημιουργώντας την ατμόσφαιρα και την αισθητική που του ταιριάζει με εξελιγμένα συστήματα σκίασης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Κατασκευάζονται από υλικά υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς.

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Παρέχουμε, εδώ και αρκετά χρόνια, στο αγοραστικό κοινό τα προϊόντα μας μέσω της τεχνογνωσίας μας και της συνεχούς ενημέρωσης στις ολοένα και αυξανόμενες σημερινές καταναλωτικές ανάγκες αλλά και της τεχνολογικής ανάπτυξης, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Φιλοσοφία μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εμάς και των πελατών μας. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα να καλύψουμε κάθε είδους προσδοκία σας, δίνοντας βάση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Παρέχουμε αλλά ταυτόχρονα δεχόμαστε νέες προτάσεις, εξασφαλίζοντας πάντα μία άριστη συνεργασία. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωσή μας, με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αναβαθμίζουμε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας, μελετώντας με ακρίβεια και προσοχή, βρίσκοντας λύσεις ακόμα και σε ειδικές δομικές περιπτώσεις. Ποιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε όλων των ειδών συστημάτων σκίασης από υλικά με πιστοποίηση ευρωπαϊκών εργοστασίων (τέντες, εφελκυόμενα ιστία, περγοτέντες, πρωτότυπες σιδηροκατασκευές, ρόλλερ κα.) καθώς επίσης συστήματα υαλοπετασμάτων – ανεμοθραυστών εξωτερικού χώρου, ανοιγόμενα ή μη.

Εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ακριβή τήρηση των συμφωνιών, φροντίζοντας η παράδοση να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους.

Αίτηση Επικοινωνίας

Κάνετε αίτηση επικοινωνίας καιθα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   ΤΗΛΕΦΩΝΟ

   2299 306408

   E-MAIL

   info@tentster.gr

   ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

   9:00π.μ. – 6:00μ.μ.