ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Συστήματα τεντών

Οι τέντες είναι βαθιά ριζωμένες μέσα στην ελληνική αρχιτεκτονική κουλτούρα.

Τέντες αντιρίδα

Οι τέντες με αντιρίδες είναι φτιαγμένοι από αλουμίνιο ή σίδερο και χρησιμοποιούνται στα μπαλκόνια σε αυλές σε ρετιρέ και αλλού. Ξεκινούν από την βάση της εγκατάστασης της τέντας και ακουμπάνε στα κάγκελα του μπαλκονιού μας. Παρέχουν πολύ καλή προστασία ενάντια στον ήλιο και στην βροχή και έχουν υψηλή αντοχή στον αέρα.

Τέντες Ριντό

Κάθετα ριντό με στήριξη σε γάντζους οι τέντες με την μεγαλύτερη αντοχή λόγω της κάθετης θέσης τους μειώνοντας έτσι την διέλευση του αέρα στον χώρο του μπαλκονιού.

Η συνήθης χρήση των τεντών Ριντό λειτουργεί ως πλαϊνή κάλυψη  σε μικρές επιφάνειες. Μπορεί όμως κάλλιστα  να καλύψει και μεγαλύτερες προσόψεις  χωρισμένα σε μικρότερες επιφάνειες.

Τέντα με βραχίονες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε την τέντα με βραχίονες που θα αναδείξει τον χώρο σας αλλά και τέντες βαρέος τύπου στις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Διατηρούμε πάντα ιδανική ισορροπία στην σχέση τιμής – ποιότητας, διευκολύνοντας τα σχέδιά σας για έναν άνετο μοντέρνο χώρο, όπως τον ονειρεύεστε!

Τέντες ζελατίνες

Οι τέντες ζελατίνας ή ζελατίνες χρησιμοποιούνται συνήθως σε επαγγελματικούς χώρους που προστατεύονται από την βροχή και τον αέρα παρέχουν παράλλληλα και επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον λόγω του ότι οι ζελατίνες είναι διάφανες.

Τέντες  Μπάρα

Οι τέντες με βραχίονες σε μπάρα, είναι σύστημα με σπαστούς βραχίονες στηριγμένους σε μπάρα για περιπτώσεις που έχετε περιορισμένο χώρο στήριξης, χειροκίνητο ή αυτόματης λειτουργίας. Έχει μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση και το παραλαμβάνετε μονταρισμένο. 

Πέργκολες

Οι πέργκολες διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τις σταθερές και τις ανοιγοκλειόμενες. Σταθερές είναι αυτές που όλοι γνωρίζουμε και συναντάμε κυρίως σε κήπους, βεράντες και αυλές. Στεγάζουν το χώρο και παρέχουν την άνεση και προστασία βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό την καθημερινότητά μας.

Πολυκαρμπονικά φύλλα

Πολυκαρβονικά φύλλα ιδανικά για στεγάνωση! Κυψελωτά, συμπαγή και θερμοανακλαστικά, σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων.Τα πολυκαρβονικά φύλλα είναι πολυμερή υλικά, τα οποία εξαιτίας των μηχανικών τους ιδιοτήτων παραγωγής, χρησιμοποιούνται σε διάφορες και διαφορετικές κατασκευές, όπως: οροφές, πλαγιοκαλύψεις, ηχοπετάσματα, ανεμοθωράκια, θερμοκήπια, ιχθυοκαλλιέργειες, επιπλοποιία, βιομηχανία, αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική, εξωτερικές κατασκευές. 

Πάνελ

Το πάνελ είναι ο πλέον μοντέρνος τρόπος σκίασης για τον χώρο σας. Μέσα από τους μηχανισμούς ελεύθερης ή ελεγχόμενης λειτουργίας, την εφαρμογή και την πρακτικότητα τους η μπαλκονόπορτά σας, προσθέτει μία άλλη νότα στην καθημερινότητα σας. Οι συνδυασμοί αριθμού φύλλων και υφασμάτων είναι πραγματικά αμέτρητοι τόσο στο χρώμα τους όσο και στους τύπους υφασμάτων.

Εσωτερική σκιασή

Ρόλλερ σκίασης

Τα συστήματα ρόλλερ αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Οι ρολοκουρτίνες ή roller είναι υφασμάτινα σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. 

 

Ρόμαν

Τα roman είναι μια διαχρονική και ιδιαίτερη κατασκευή εσωτερικής σκίασης. Οι παραλλαγές και οι επιλογές που έχουμε με αυτό το είδος σκίασης είναι ουσιαστικά άπειρες, όλες προσφέρουν μοναδική καλαισθησία στο χώρο και που δεν θα παλιώσει ποτέ.

Στόρια

Τα στόρια αποτελούνται από ξύλινες ή αλουμινένιες περσίδες.

 

Προτείνονται για να σκιάσουν βιτρίνες καταστημάτων, αλλά και για οικιακή χρήση

Αίτηση Επικοινωνίας

Κάνετε αίτηση επικοινωνίας καιθα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   ΤΗΛΕΦΩΝΟ

   2299 306408

   ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

   9:00π.μ. – 6:00μ.μ.